1

پی پال (PayPal)

پی پال (paypal)
بازدید 166

پی پال (PayPal)

سیستم پرداخت مالی پی پال (PayPal) در حال حاضر جزو یک از برترین سیستم های پرداخت در دنیا به شمار می آید. در این مقاله سعی داریم تا شما را با این سیستم پرداخت مالی آشنا کنیم .

شاید برای شما مفید باشد: آموزش فارکس و دریافت سیگنال رایگان فارکس

تاریخچه پی پال (PayPal)

سیستم مالی پرداخت پی پال (PayPal) در سال 1998 و در کشور امریکا  توسط دو شخص با نام های پیتر تیل و مکس لوچین تاسیس شد . این سیستم پرداخت مالی با هدف حذف بانک ها و کنترل آنها بروی پرداخت های بین المللی شروع به فعالیت کرد. همین امر باعث شد که افرادی که به دنبال استفاده از پول در فضای دارک وب بودند و برای پول شویی پول های هک شده؛ جذب این سیستم مالی شوند.

به همین دلیل در همان اوایل فعالیت استفاده از پی پال  در بیشتر کشور ها ممنوع اعلام شد.

به همین خاطر پی پال (PayPal) تصمیم گرفت تا امنیت پرداخت ها وحساب های خود را بالا ببرد . با گذشت زمان شرکت معتبر EBAY تصمیم گرفت تا پی پال را به عنوان یکی از روش های پرداخت خود در نظر بگیرد. نهایتا در سال 2002 این شرکت بر آن شد که تا بخش عمده ای از شرکت پی پال را خریداری کند. و رفته رفته محبوبیت آن در میان تجار و استفاده کنندگان از سیستم های پرداخت آنلاین بیشتر شد.

تا جایی که هم اکنون تعداد بسیار زیادی از کسب و کارهای آنلاین درگاه پرداخت بوسیله پی پال را به عنوان یکی از روش های پرداخت خود در نظر بگیرند.

نحوه کار با پی پال (PayPal)

در ابتدا برای استفاده از خدمات متنوع پی پال (PayPal) بایستی در سایت اصلی این شرکت اقدام به افتتاح یک حساب کنید.در ادامه برای اینکه بتوانید از امکانات پی پال در نقل و انتقالات خود بهره ببرید باید حساب پی پال (PayPal)خود را با انجام مراحل احراز هویت ویفای کنید؛ در غیر اینصورت پی پال (PayPal) اجازه استفاده از خدمات خود را به شما نمی دهد .

متاسفانه به خاطر وجود تحریم ها برای ایرانیان امکان احراز هویت در پی پال وجود ندارد . در صورتی که شما در کشوری غیر از ایران و دارای پاسپورت غیر ایرانی باشید میتوانید احراز هویت خود را انجام دهید . یا اینکه شخص را در کشور دیگری داشته باشید تا بتواند مراحل احراز هویت را با نام خودش برای شما انجام دهد.

انجام این کار دارای ریسک های زیادی است ؛که می تواند در هر مرحله ای برای شما و یا شخص مورد نظرتان مشکلاتی را بوجود آورد. حتی در صورتی که مراحل انجام وریفای شما با موفقعیت انجام شود؛ در صورتی که در آینده پی پال (PayPal) متوجه هویت اصلی شما شود میتواند حساب پی پال (PayPal) شما را مسدود کند. شما را مجرم تلقی کرده و دارایی شما را در حساب پی پال ضبط کند .

بیشتر بخوانید:وریفای حساب پرفکت مانی

شما می توانید از طریق دریافت شماره کارت پی پال (PayPal) فیک نیز در صورت نیازتان از خدمات پی پال استفاده کنید . این موضوع نیز در نوع خود دارای معایبی است که می تواند در آینده شما را دچار مشکل کند . اگر استفاده از پی پال برای شما یک امر ضرروی به حساب می آید در نهایت چاره ای جز پذیرش این ریسک ها نخواهید داشت .

جا به جایی پول با پی پال :

شماره حساب های ساخته شده در پی پال شباهت زیادی به ایمیل دارد . شما برای انتقال پول به شخص یا شرکت یا هر سایت فروش آنلاینی کافیست که با در اختیار داشتن آدرس حساب پی پال مورد نظرتان وارد حساب کاربری خود شوید. و از قسمت ارسال با وارد کردن شماره حساب مورد نظرتان و مشخص کردن مبلغ به راحتی جا به جایی خود را انجام دهید.

پی پال برای راحتی کار کاربران خود اپلیکیشن موبایلی را نیز طراحی کرده که دارای محیط کاربری بسیار آسانی است . با دانلود و نصب این اپلیکیشن می توانید از طریق گوشی های همراه خود از سراسر دنیا در کمترین زمان ممکن انتقال وجوه مورد نظر خودتان را انجام دهید و از امنیت مسیر جا به جایی پول خود اطمینان کامل را داشته باشید .

درباره بروکرها چه می دانید؟ معرفی محبوب ترین بروکر فارکس

شرکت پی پال(paypal)

کاربردهای دیگر پی پال (PayPal)

امروز با پیشرفت تکنولوژی و به وجود آمدن راه های کسب درآمد از روش های مختلف مانند بازی های PLAY TO EARN که شما می توانید با انجام بازی طی مراحل خاصی کسب درآمد کنید و یا سایت هایی که با دیدن تبلیغ و فیلم یا گوش دادن به موزیک به شما پول می دهند و یا حتی کسانی که فریلنسر هستند و پروژهای خود را از سایت های خارجی دریافت می کنند .

برای اینکه این افراد  در تمامی حوزه های کسب در آمد اینترنتی بتوانند پول های خود را برداشت کنند. به جزء تعداد معدودی از آنها که امکان برداشت درآمد های خود را با ارزهای دیجیتال را دارند؛ در اکثریت آنها داشتن حساب پی پال برای برداشت وجه ضرروی می باشد.

اینجاست که شما اهمیت داشتن حساب پی پال را متوجه می شوید . البته تعدادی از سایت های ایرانی مطرحی هستند که می توانند این جا به جایی ها را برای شما انجام دهند . البته که این کار هم دارای ریسک هایی هست که نمی توان آنها را مد نظر قرار نداد .

کلام پایانی :

در مقاله ای که خواندید سعی شد تا به صورت جامع شما را با سیستم پرداخت آنلاین بسیار محبوب و قدرتمند پی پال (PayPal)آشنا کنیم. همانطور که می بینید ما برای عقب نماندن از سرعت پیشرفت جوامع مدرن نیاز داریم که تا جای ممکن خود را همگام با آنها به جلو ببریم.

درست است که به خاطر وجود تحریم ها امکان انجام بسیار از کار ها را به صورت مستقیم نداریم؛ اما راه های بسیاری وجود دارد تا با استفاده از آنها بتوانیم این مسیر ها را دور بزنیم . در نهایت ممنونیم که این مقاله را برای خواندن انتخاب کردید .

سوالات متداول

آیا می توانیم در حساب پی پال پول خود را ذخیره کنیم؟

بله، حساب پی پال (PayPal) دارای کیف پول است هر ارزی غیر از ریال را در آن نگهداری کنید.

آیا با خرید کردن توسط پی پال کالای مورد نظر به ایران ارسال می شود ؟

خیر به صورت مستقیم ارسال نمیشود. شما باید از کشور ثالث استفاده کنید .

آیا پی پال همان ارز دیجیتال است؟

خیر این دو هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارند و از نظر ساختاری کاملا با هم متفاوت هستند .

آیا بدون داشتن حساب پی پال می شود از یک سایت خارجی خرید کرد؟

بله شما میتوانید با در اختیار داشتن آدرس دقیق سایتی که از آن قصد خرید کالا و یا خدمات را دارید؛ با مراجعه به سایت های ایرانی که اینکار را انجام میدهند بدون نیاز به حساب پی پال خرید خود را انجام دهید .

آیا با ای پی ایران میتوانیم وارد سایت پی پال شویم ؟

خیر شما نباید از ای پی ایران برای ورود به پی پال (PayPal) استفاده کنید .

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات بسته شده است !