یکی از تحلیل های پرطرفدار تحلیل تکنیکال میباشد. شما در تحلیل تکنیکال با بررسی و آنالیز کردن گذشته چارت قیمت و رفتار آینده را پیش بینی میکنید و خیلی کاربردیست که شما به کجا ها ورود کنید و کجا ها ورود نکنید به سهام که این را با استفاده از تحلیل تکنیکال میتوانید بررسی کنید پس ما در این مقاله شما رو با تحلیل تکنیکال آشنا خواهیم کرد. همچنین اگر قصد دارید در مورد بهترین بروکر فارکس اطلاعاتی کسب کنید میتوانید مقاله مربوطه را مطالعه کنید.
شما به کمک تحلیل تکنیکال در هر بازار مالی که فعالیت دارید میتوانید با آنالیز کردن نمودار از طریق آمار های گذشته آن نظیر قیمت،حجم معاملات،ورود و خروج های نقدینگی احتمالات آینده آن را بدست بیارید. بازار هایی همانند فارکس،ارز دیجیتال ،بورس،مسکن،طلا و هر بازاری که برای آن چارت قیمتی تعریف شده باشد پس شما برای آنالیز این بازار ها باید علم چارت خوانی را داشته باشید حال ما این علم را تحلیل تکنیکال می نامیم. تحلیل تکنیکال را میتوان به بخش مقدماتی و پیشرفته تقسیم کرد. اگر نمی دانید فارکس چیست؟ و چگونه باید سیگنال فارکس تضمینی را پیدا و دریافت کرد پیشنهاد می کنیم مقالات مربوطه را مطالعه کنید.
همانطور که گفتیم تحلیل تکنیکال علمیست برای شناسایی رفتار قیمت چارت یا انواع نمودار در فارکس و شاید سوال برای شما پیش بیاید که آیا برای تحلیل تکنیکال ما بایستی پیش زمینه ای رای یادگیری داشته باشیم یا خیر؟دوستان شما برای یادگیری تحلیل تکنیکال احتیاج به هیچ علم پیش زمینه ای ندارید و فقط باید سواد خواندن بلد باشید.
اما در تحلیل فاندامنتال فارکس یا بنیادی به شاخص های پیش بینی داده های سود آوری ،ضرر و زیان،فعالیت شرکت،تولیدات و فروش تمام اینها را باید مورد بررسی قرار گیرد حال شما برای استفاده از علم تحلیل بنیادی بایستی پیش زمینه ای در علم حسابداری و اقتصاد داشته باشید تا بتوانیم داده های شرکت هارو بررسی و آنالیز کنید.
شاید شما سهامی را با تحلیل بنیادی بررسی کنید اما ماه ها زمان ببرد که آن سهم حرکت کند یا شایدم نکند اما در تحلیل تکنیکال شما به محض اینکه سهام آماده حرکت میشود و علائمی از سود در آن دیده میشود به سهام ورود کرده و درصد سود را میکیرد و خارج میشود اما اگر بخواهیم از دید بنیادی بررسی کنیم باید بییایم ببینیم چه چیزی باعث شده که این سهام این به فرض مثال 50 درصد رشد کرده.
حال بررسی کنیم که آیا جای رشد دوباره خواهد داشت یا خیر پس به همین دلیل تحلیل تکنیکال در بین معاملگران محبوبیت بیشتری خواهد داشت؟ چرا که شما با علم تحلیل تکنیکال میتوانید در هر بازاری فعالیت کنید. بازار طلا، انس جهانی، بازار روند دار فارکس و … چرا که شما چارت انس جهانی را بررسی میکنید همانند چارت سهامی که بررسی کردید و ورود میکنید.
شما چارت طلای آبشده را بررسی میکنید و در صورت دیدن نقطه ورود به آن ورود میکنید به قول یک دیالوگ که میگفت واسه یک سامورایی همه جا ژاپنه برای شما هم به همین شکل است چارت باشد هر چه که میخواهد باشد. اما شما که نمیتوانید بیاید انس جهانی را یا طلای آبشده را بنیادی تحلیل کنید.
چیز غیر ممکنی نیست اما کار بی فایده ای میباشد شما ممکن است خواب سرمایه داشته باشید اما با تحلیل تکنیکال نوسانگیری میکنید و خارج میشوید.
پیشنهاد می کنیم این مطلب را نیز بخوانید: آموزش فارکس از صفر تا صد
برای فعالیت در بازار فارکس شما احتیاج دارید که علم تکنیکال بلد باشید حال شما ابتدا باید بیاید و تکنیکال مقدماتی را آموزش ببینید در مقدماتی به شما آموزش میدهند که اصلا چارت چیست؟ چند نمونه چارت داریم؟ اجزای تشکیل دهند چارت و یکسری مفاهیم دیگر که این موارد برای ورود به بازار فارکس کافی نیست.
شما بعد از این باید بروید سراغ تکنیکال پیشرفته و آن را بیاموزید که پیش زمینه ای اشته باشید برای علم پرایس اشکن که اکثرا برای ترید در بازار جهانی از آن استفاده میکنند علم پرایس قیمت شناسی در لحظه میباشد. و سرعت تحلیل شمارو بالا میبرد پس به همین دلیل بین خیلی از معاملگر ها محبوب شده است.
پس شما تا اینجای کار متوجه شدید که برای بازار فارکس باید از چه تحلیل هایی استفاده کنید تا اینکه بتوانید به یک سود مستمر دست پیدا کنید حال شاید برای خیلی از شما سوال پیش بیاد که ما چطور سه تا علم را آموزش ببینیم و بعد با چه روشی معامله کنیم باید عرض کنیم که این 3 سبک مکمل یکدیگر هستند.
و در کنار مکمل بودن شما پوزیشن های زیادی برای ورود به معامله یاد میگیرید و شما حالا باید ببینید از بین سبک هایی که اموزش دیدید روی کدام تسلط کامل دارید و با اون جلو بروید.
شاید برای شما جالب باشد: برنامه معاملاتی چیست
شما در تحلیل تکنیکال با اولین چیزی که برخورد میکنید تایم نمودار هست یعنی اینکه شما در هر تایمی که بخواهید میتوانید نمودار را بررسی کنید بدین معنی که شما میتوانید تایم یک دقیقه یا پنج دقیقه یا تایم ماهانه و … هر کدام را باز کنید و رفتار نمودار را در آن تایم یا بازه ببینید.
و بسته به دید سرمایگذاری خودتون چارت را تحلیل کنید و نقاط های ورود را بررسی کنید. پس این شد اولین قسمت بخواهیم به قسمت بعدی اشاره کنیم ؛بایستی به نوع نمودار اشاره کرد که به 3 دسته خطی، میله ای و شمعی یا کندل استیک میباشد که بین تریدر های بازار های جهانی باب هستش که از نمودار کندل استیک استفاده کنند.
زیرا که خیلی اطلاعات میتوانند از این نمودار بگیرنند.حال شما را با بعضی اصطلاحات نمودار آشنا خواهیم کرد.
برای دانش بیشتر: الگوی کندلی ستاره دنباله دار
قیمت بازگشایی(OPEN):اولین قیمتی که بازار در اون تایم مشخص معامله میشود حال تایم میتوانید 5 دقیقه یا 1 ساعته باشد.
قیمت بسته شدن(CLOSE):آخرین قیمتی که در اون بازده مشخص معامله انجام شده است که باز این قیمت هم در تایم های مختلف میتواند متفاوت باشد.
بالاترین قیمت(HIGH):هیجانات خرید را ما به این اسم میشناسیم یعنی معاملگران دچار طمع شدند و بالاتر از قیمت واقعی اون تایم خرید داشته اند.
پایین ترین قیمت(LOW):هیجانات فروش را ما با این اسم میشناسیم که معاملگران از ترس از بین سرمایشان زیر قیمت واقعی معامله خود را بستند.
در نمودار به جهت یا سمت و سویی که نمودار میرود را روند صعودی و نزولی میگویند که نمودار در 3 جهت میتوانید جهتگیری کند ما فعلا کاری به تعریف تکنیکالی روند نداریم فقط جهتگیری هارو میخواهیم آموزش ببینیم پس اولین جهت صعودی است که اگر آخر نمودار شما به سمت نقطه سمت راست بالا در حال حرکت بود پس یعنی جهت صعودی است اگر نمودار در جهت نقطه سمت راست پایین در حال حرکت بود یعنی جهت نزولی میباشد و اگر در حال رنج زدن یا ساید بود که با آن رنج گفته میشود.
دوستان در این مقاله ما سعی کردیم که یک دید کلی نسبت به تحلیل تکنیکال به شما بدهیم حال اگر شما علاقمندید که بطور حرفه ای این آموزشات را ببینید؛ میتوانید در کلاس ها شرکت کرده؛ و تحلیل تکنیکال را بصورت جامع تری آموزش ببینید.
1-آیا بایستی قبل از تکتنیکال پیشرفته دوره تکنیکال مقدماتی را بگذرانیم؟
بله دوستان شما باید ابتدا دوره مقدماتی و آشنایی با چارت را یادبگیرید؛ سپس بروید سراغ آموزش های پیشرفته.
2-برای کار کردن در بازار های جهانی تحلیل تکنیکال کفایت میکند؟
خیر دوستان شما برای کار در بازار فارکس و ارزدیجیتال باید پرایس اکشن نیز آموزش ببینید.
3-برای نوسان گیری در بازار سهام تحلیل تکنیکال بهتر است یا بنیادی؟
برای نوسان گیری صد درصد تکنیکال باید آموزش ببینید بنیادی برای کسانی است که دید سرمایگذاری های بلند مدت دارند.
4-آیا برای ورود به بازار بورس باید هر دو تحلیل بنیادی و تکنیکال را آموزش ببینیم؟
خیر دوستان شما یکی از این دو تحلیل را بلد باشید کفایت میکند و میتوانید به خوبی سود ببرید.
5-در کدوم بازار فعالیت کنید بهتر است؟
کار کردن در بازار های مالی سلیقه ای میباشد اما که شما در بازار های جهانی درآمدتان دلاری میباشد؛ نسبت با بازار بورس و داخلی.
6-اولین قدم برای ورود به بازار های مالی چیست؟
بسته به انتخاب شما که در کدام بازار میخواهید فعالیت کنید؛ اولین قدم بعد از آموزش افتتاح حساب میباشد.
در بازارهای مالی کامودیتی ها به معنای کالاها اولیه برای تولید محصولات مختلف گفته میشود…
الگوی وایکوف چیست و چگونه عمل میکند؟ این سؤال اساسی برای هر کسی که به…
مطمئنا این را میدانید که بیت کوین چیست و سازکار آن به چه صورت است…
در دنیای معاملات فارکس، انتخاب بهترین پلتفرم فارکس میتواند تأثیر زیادی بر موفقیت و بهرهوری…
کریپتو کارنسی Cryptocurrency به عنوان یکی از پدیدههای نوظهور دنیای مالی و تکنولوژی، مورد توجه…