می توان با اسکالپ به انجام معاملات کوتاه مدت جهت کسب سود های سریع پرداخت.در واقع اسکالپ یک مدل از استراتژی های معاملاتی کوتاه مدت است؛ که در آن تریدرها در تایم فریم های کوچک (بین 1 تا 15 دقیقه) اقدام به گرفتن موقعیت های معاملاتی میکنند .
اسکالپینگ به معنای گرفتن موقعیت های کوتاه مدت است که، برای کسب سود از نوسانات کوچک در بازارهای مالی همچون فارکس و ارز دیجیتال استفاده میشود.
معاملات اسکالپ چیست؟
یک استراتژی معاملاتی برای کسب سود از تغییرات کوچک قیمت به وسیله خرید و فرروش یک نماد در بازه زمانی کوتاه مدت است. اسکالپ Scalp برای به دست آوردن تعداد زیادی از سودهای کوچک در معاملات روزانه است. در این نوع معامله، تریدرها باید یک استراتژی مشخص را برای ورود و خروج از معامله داشته باشند.
یک ضرر بزرگ در ترید کردن میتواند منجر به از دست دادن جمع بزرگی از سودهایی شما شود؛ که آن را از معاملات کوچک به دست آوردهاید. معاملات به شیوه اسکالپ محبوبیت زیادی در بین معامله گران بازارهای مالی دارد؛ زیرا این سبک از معامله میتواند فرصتهای کسب سود زیادی را در طول یک روز برای تریدرها فراهم کند .
استفاده از این روش آسان نیست و لازمه آن آموزش دیدن به همراه تمرین کردن فراوان برای بدست آوردن تجربه است.
معاملهگران اسکالپ چه در بازارهای صعودی چه در بازارهای نزولی، میتوانند سودهای خوبی را تجربه کنند. در این سبک تریدرها در روز معاملات زیادی را انجام میدهند. این بدان معنی است که زمان زیادی را برای رصد کردن بازارهای مالی اختصاص میدهند؛ به همین خاطر این نوع ترید کردن برای افراد تازه کار و پاره وقت مناسب نیست چرا که باید مدام بازار را پیمایش کنند.
این سبک از ترید کردن اغلب در بازار فارکس و سهام استفاده میشود. در این نوع معامله کردن؛ تریدر میتواند خود شخصاً معامله را به صورت دستی انتخاب یا به صورت خودکار توسط رباتها تنظیم نماید. بررسی دقیق نمودار و سرعت عمل از مهمترین عوامل برای یک تریدر در معاملات به صورت اسکالپ میباشد.
از فارکس چه می دانید: آموزش فارکس را از کجا شروع کنیم ؟
اسکالپر
به معاملات سریعی که در نهایت منجر به دریافت سودهای کم در مدت زمان کم می شود؛ اسکالپ گفته میشود. و به تریدری که این مدل از معاملات را برای خود انتخاب میکند اسکالپر Scalper گفته میشود. معمولا اسکالپرها بیشتر از چند دقیقه را صرف هر کدام از موقعیت های معاملاتی خود نمیکنند.
از طرفی برای به دست آوردن سود بیشتر در تغییرات جزئی قیمت از حساب های دارای اهرمهای بالاتر (لوریج ) استفاده میکنند. اسکالپرها، تحلیلهای خود را در تایم فریم های پایین انجام میدهند تا بتوانند از نوسانات کم بیشترن بهره را ببرند .
انواع معاملات اسکالپ
بازارسازی در معاملات Market making) )
این نوع از معاملات بسیار پیچیده است؛ چرا که تریدر باید با بازارسازان رقابت کند. در نتیجه، سودهای چنین معاملاتی ناچیز است. بنابراین، تحرک قیمتی در بازار ممکن است باعث ضررهای هنگفت برای اسکالپر شود.
اسکالپ با استفاده از رویکردهای سنتی :
در این حالت، معمامله گر از نمادهایی با تحرکات قیمتی پر تکرار استفاده میکند که بیشتر در بازارهای یک طرف استفاده میشود . این روش، نیازمند یک استراتژی صحیح و توانایی بالا در پیش بینی کردن تحرکات قیمت است.
در این مدل از معاملات اسکالپ، تریدر تعداد زیادی نماد را با تحرکات قیمتی کم معامله میکند. چنین استراتژی معاملاتی در نمادهای دارای نقدینگی بیشتر موفق تر است.
اسکالپ با ریسک به ریوارد یکسان :
نوع دیگری از استراتژی معاملاتی برای تریدرهای اسکالپ وجود دارد که شباهت بسیار زیادی با روشهای سنتی معامله را دارد. در این نوع استراتژی، تریدر با توجه به سیگنالهای موجود در یک پوزیشن معاملاتی ورود کرده و به محض کسب سود با ریسک به ریوارد 1 به1 ، از معامله خارج میشود.
مزایا و معایب اسکالپ چیست؟
معاملات اسکالپ هم مانند دیگر سبک های معاملات دارای معایب و مزایایی است از جمله مزایای اسکالپ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
از مزایای اسکالپ میتوان به کسب سودهای مناسب در مدت زمان کم اشاره کرد:
- بالا بردن دقت و تمرکز در معاملات به واسطه ترید در تایم فریم های پایین در بازارهای مالی همچون فارکس ارز دیجیتال و بورس
- رفتارشناسی بیشتر و بهتره بازارهای مالی
از معایب اسکالپ هم میتوان به
- نسبت ریسک به ریوارد پایین که معمولا این عدد را 1 به 1 در نظر میگیرند.
- دلیل بالا بودن تعداد معاملات در این استراتژی معمولا معامله گران به سرعت دچار خستگی شده که این امر، باعث پایین آمدن تمرکز معامله گر و در نهایت منجر به زیان های سنگین خواهد شد.
- تعداد بالای معاملات باعث میشود که مجموعه کارمزد کم شده توسط بروکر زیاد شود در صورتی که معامله گر توانسته باشد در معاملات خود به سودهای قابل توجهی رسیده باشد میتواند این کارمزدها را نادیده بگیرد.
آشنایی با: بهترین بروکرها در ایران
اسکالپرها چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
یک اسکالپر، باید از دانش و مهارت کافی برای تحلیل و بررسی نمودار و همچنین توانایی کنترل احساسات در هنگام معامله و سرعت عمل مناسب برخوردار باشد. در غیر این صورت، دچار ضررهای زیادی خواهد شد.
کسی که شیوه و استراتژی اسکلپینگ را برای ترید کردن انتخاب کرده؛ باید زمان کافی برای تحلیل و بررسی بازارهای مالی را در نظر بگیرد. زیرا، برای تحلیل یک نمودار زمان زیادی لازم است. تریدرهایی که توانایی انجام ریسک های بزرگ را ندارند و همینطور قدرت تصمیم گیری آنی و لحظهای را ندارند؛ بهتر است از روشهای دیگری برای ترید کردن استفاده کنند.
در اسکالپینگ از بیشتر از چه سبک تحلیلی استفاده میشود ؟
روشهای مختلفی برای معاملات اسکالپ وجود دارد؛ که شما میتوانید برای اینکار از اندیکاتورهای مختلف جهت گرفتن سیگنال فارکس برای انجام معاملات اسکالپ استفاده کنید. نظیر استفاده از استراتژی اسکلپ ایچیموکو ،که یکی از بهترین روشهای معاملاتی برای تحلیل تکنیکال در سبک پرایس اکشن است.
تشخیص این موضوع که کدام مدل از انواع حالات تحلیل با روحیات و توانایی شما به عنوان یک معاملگر اسکالپ مناسب است کاملا وابستگی به شخص شما دارد و هیچ در این زمینه نمیتواند به شما کمک کند غیر از خود شما .
روش تحلیلی اقای ال بروکس یکی از بهترین سبکها در تحلیل تکنیکال پرایس اکشن به شمار میرود این روش در تمامی تایم فریم ها کاربرد دارد. با استفاده از این سبک میتوانید سودهای مناسبی را به دست آورید.
سوالات متداول:
- اسکالپ چیست؟
به انجام معاملات کوتاه مدت جهت بدست آوردن سود های سریع اسکالپ گویند.
- معاملات اسکالپ چیست؟
تریدرها در تایم های 1 تا 15 دقیقه موقعیت های معاملاتی می گیرند که به این نوع معاملات کوتاه مدت معاملات اسکالپ گویند.
- انواع معاملات اسکالپ؟
بازار سازی در معاملات_ استفاده از رویکردهای سنتی_ ریسک به ریوارد یکسان
- مزایا و معایب اسکالپ چیست؟
از مزایای اسکالپ می توان به کسب سود های مناسب در مدت زمان کم، بالا بردن دقت و تمرکز در معاملات، رفتار شناسی بیشتر و بهتر بازارهای مالی اشاره کرد. از معایب اسکالپ می توان به نسبت ریسک به ریوارد، بالا بودن تعداد معاملات و کارمزدهای متعدد اشاره نمود.
- اسکالپرها چه ویژگیهایی باید داشته باشند؟
یک اسکالپر باید از دانش و مهارت کافی برای تحلیل، توانایی کنترل احساسات و سرعت عمل مناسب برخوردار باشد.
- در اسکالپینگ از بیشتر از چه سبک تحلیلی استفاده میشود ؟
روش های مختلفی برای معاملات اسکالپ وجود دارد که استراتژی اسکلپ ایچیموکو یکی از بهترین روش های معاملاتی و روش تحلیلی ال بروکس یکی از بهترین سبک های تحلیل تکنیکال در پرایس اکشن است.
نظرات کاربران